Basistraining eerste hulp aan kinderen

Basistraining eerste hulp aan kinderen

Eerste Hulp aan kinderen vraagt extra kennis. Met een certificaat Eerste Hulp aan kinderen weet u hoe u Eerste Hulp kunt verlenen aan zuigelingen en kinderen.


€ 215,00

Basistraining Eerste Hulp aan kinderen

Voor de basistraining Eerste Hulp aan kinderen heeft u geen voorkennis van Eerste Hulp nodig. In de basistraining leert u hoe u Eerste Hulp kunt verlenen bij bloedingen, kneuzingen en verstuikingen, oververhitting, brandwonden, koortsstuipen, botbreuken en een shock. Er wordt aandacht geschonken aan de diverse ontwikkelstadia van zuigelingen en kinderen, maatregelen om de veiligheid van kinderen te vergroten, plotseling optredende ziekteverschijnselen en kinderziekten.

Voor wie

De Basistraining Eerste Hulp aan kinderen is bedoeld voor ouders, gastouders, gastouderorganisaties en diegenen die werken bij kindgerichte organisaties.

Duur

- twee dagdelen

Examen

De basistraining Eerste Hulp aan kinderen wordt afgesloten met een toets. Na het behalen van de toets ontvangt u het certificaat Eerste Hulp aan kinderen van het Oranje Kruis of wordt het bijgeschreven op uw EHBO diploma. Het certificaat heeft een geldigheidsduur van twee jaar.

Trainingsgroepen

Bij voldoende deelname kunnen wij een basistraining Eerste Hulp aan kinderen op uw bedrijfslocatie of op het opleidingscentrum van Tilstra Opleidingen organiseren. Vraagt u ons naar de voorwaarden en tarieven.

Open inschrijving

Wij organiseren de basistraining Eerste Hulp aan kinderen periodiek als open inschrijvingscursus. Vraagt u ons naar de data en voorwaarden.

- De cursus is inclusief lesmaterialen en examen
- maximaal 15 deelnemers per training
- uiteraard zijn bij een training op ons opleidingscentrum koffie/thee, frisdrank en een uitgebreide lunch inbegrepen
- op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van Tilstra Opleidingen BV van toepassing

  • informatie
  • Boeken