WRM opleiding van Tilstra Opleidingen

Verzekerd van een baan als Rijinstructeur of Rijinstructrice bij Verkeersschool Tilstra B.V.
 
Wil jij graag leerlingen plezierig, veilig en professioneel op weg helpen en werken voor de grootste rijopleider van Fryslan,  ben je daarnaast gek op autorijden? Dan is de WRM rijinstructeur opleidng van Tilstra Opleidingen B.V. echt iets voor jou!

 

Hoe word je Rijinstructeur?

Bij Tilstra Opleidingen leiden we je op tot Rijinstructeur of Rijinstructrice voor rijbewijs B, wat tevens de basis en wettelijke opleiding is voor alle andere instructeursopleidingen. Wanneer je slaagt ontvang je het WRM certificaat (Wet Rijonderricht Motorvoertuigen), waarmee bevoegd bent 5 jaar les te geven.
 
Om les te mogen blijven geven is het belangrijk WRM-bijscholing te volgen, zo blijft je WRM-pas geldig. Dit doe je bij het IBKI, zij ontwikkelen theorie- en praktijkexamens voor de mobiliteitsbranche en voeren deze uit. Tevens heb je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig.

 

Waarom Rijcoach?

Wij zijn er van overtuigd dat je in de lesauto geen instructies geeft die de leerling klakkeloos moet opvolgen, maar dat je de leerling op de juiste manier coacht naar zijn of haar rijbewijs. Daarom ben je bij ons een Rijcoach en geen Rijinstructeur of Rijinstructrice.

 

Wat zijn de kosten?

Iedere leerling lest op zijn eigen manier en daarom baseren wij het aantal lessen en de bijbehorende kosten ook per individu. En dat is niet anders bij Tilstra Opleidingen.
 
Door onze persoonlijke begeleiding en op maat gemaakt lespakket, kunnen wij precies bieden wat jij nodig hebt. Waarbij het (deels) mee financieren van de opleiding of een op maat gemaakt pakket tot de mogelijkheden behoort
 
Met als ultiem voordeel: Baangarantie! Tilstra Opleidingen werkt samen met het UWV. Mocht je momenteel een ww-uitkering hebben bespreek dan de mogelijkheden met jouw adviseur van het UWV

 

Inschrijf formulier

Geef jezelf op en begin aan je nieuwe carriere!