VCA Basis/Vol cursus + examen

VCA Basis/Vol cursus + examen

Spoedcursus vca binnen 1 dag aansluitend examen. Inclusief pasje en certificaat.

€ 245,00

Basis VCA

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om u veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. VCA komt vooral voor in de bouw en de petrochemische industrie. Met het B-VCA diploma toont u aan de basiskennis van veiligheid, gezondheid en milieu te bezitten.

De opleiding

- 1 dag aansluitend examen
- Inclusief lesmateriaal
- Inclusief examen
- Inclusief pasje en certificaat
- Inclusief lunch

Open inschrijving

Wij organiseren de B-VCA training maandelijks als open inschrijvingscursus. Het VCA-examen wordt aansluitend aan de training georganiseerd.

Trainingsgroepen

Bij deelname van minimaal 10 personen kunnen wij een VCA training op uw bedrijfslocatie of op het opleidingscentrum van Tilstra Opleidingen organiseren. Het voordeel is dat u op een tijdstip en locatie traint dat u het beste uitkomt. Het VCA-examen wordt aansluitend aan de training georganiseerd.

Code 95 (alleen chauffeurs)

Wilt u de cursusuren mee laten tellen voor de code 95 dan kunt u dit van te voren bij ons aangeven. Toeslag code 95 uren € 24,00 

SOOB subsidie mogelijk

Algemeen

Tilstra Opleidingen biedt u de mogelijkheid een meerjarige overeenkomst voor het trainen van uw VCA-organisatie aan te gaan. U heeft de zekerheid van één vaste opleider die uw VCA-organisatie ontzorgt en, doordat wij uw organisatie kennen, kunnen wij die samen met u verbeteren. Nieuwe VCA’ers kunnen middels onze open inschrijvingscursussen ‘instromen’.

Voorafgaand aan de training krijgen de cursisten het lesmateriaal toegestuurd. Tijdens de trainingen is er veel persoonlijke aandacht en voldoende ruimte voor het oefenen van proefexamens. Onze slagingspercentages liggen dan ook ruim boven het landelijk gemiddelde. Bij voldoende resultaat ontvangt u het B-VCA-diploma, een VCA-pas en wordt u opgenomen in het Centrale Diploma Register.

- De cursus is inclusief lesmaterialen en examen
- uiteraard zijn bij een training op ons opleidingscentrum koffie/thee en een uitgebreide lunch inbegrepen
- op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van Tilstra Opleidingen BV van toepassing

Snel je VCA diploma behalen via Tilstra Opleidingen? Met deze basisvaardigheden kun jij aantonen dat jij veilig kunt werken. Wij bieden de volgende VCA cursussen aan:

· VCA Basisveiligheid
· VCA VOL
· VIL VCU
· VCA Herhalingscursus

Normaal € 235,00 aanbieding nu € 163,63 ex. BTW (€198,00 Incl. BTW)
Inclusief leermiddelen en examen
Voorlees examen + € 50,00
Code 95 + € 24,00 (alleen voor chauffeurs)
Tarieven zijn p/p en exclusief BTW.

  • informatie
  • Kies datum