Slipcursus motor dagdeel 3 uren

Slipcursus motor dagdeel 3 uren

» Ontvangst koffie/thee
» Noodstop zonder abs
» Noodstop met abs
» Achterwielslip
» Voorwielslip
» Uitwijk oefening

€ 125,50

Anti-slipcursus motor

Tijdens de anti-slipcursus motor wordt er gereden op voertuigen van het opleidingscentrum. Deze voertuigen zijn speciaal aangepast om de diverse oefeningen op een zo realistisch mogelijke manier te verzorgen. De voertuigen zijn uitgerust met zijwielen en een in/uit schakelbaar abs remsysteem.

Specialisme

Het Verkeersopleidingscentrum is gespecialiseerd in alle soorten anti-slipcursussen. Door middel van diverse ondergronden kunnen verschillende situaties nagebootst worden. Tijdens een slipcursus met de motor kunt u ervaren hoe het is om met een voertuig in de slip te raken maar ook hoe u dit kunt voorkomen en kunt herstellen.

Met het behalen van uw motorrijbewijs bent u er nog niet!

Wij vinden het belangrijk dat u tijdens de slipcursus motor een bepaald doel voor ogen heeft.
Door middel van onze expertise willen wij u;
►bewust maken van de risico's in het verkeer;
►verschillende rijvaardigheidstechnieken bijbrengen zodat u na een slipcursus weet hoe u moet handelen in bepaalde (gevaarlijke) verkeerssituaties;
►de technieken bijbrengen om uw voertuig onder alle omstandigheden onder controle te krijgen en te houden;
►na de slipcursus motor ontspannen en gecontroleerd de weg op sturen.

Wij leren u de juiste technieken!

Hier ervaart u door onze speciaal ontwikkelde slipcursus motor hoe een motorfiets reageert als u op een glad wegdek moet remmen en/of uitwijken. De situatie wordt zo realistisch mogelijk gemaakt door middel van speciale watermuren, zodat er een schrikreactie bij de bestuurder ontstaat.

Voor wie is de training geschikt?

De training is geschikt voor iedereen met een motorrijbewijs. Er zijn speciale cursusdagen waarop iedereen kan inschrijven. Heeft u belang bij een specifieke training dan kunt u contact met ons opnemen.

Begeleiding

De anti-slipcursus wordt gegeven door een ervaren docent van het Verkeersopleidingscentrum. De docent zorgt ervoor dat elke cursist optimaal begeleid wordt. De verschillende onderdelen waaruit de slipcursus bestaat, worden op een zo efficiënt mogelijke manier behandeld. Op deze wijze krijgt iedereen ruimschoots de mogelijkheid om de stof eigen te maken.

Tijdens de slipcursussen wordt er gewerkt met een roulatiesysteem. Er nemen meerdere personen per voertuig deel aan de slipcursus op de motor.

"Op een actieve en plezierige manier leren wij u uw vaardigheden op een hoger niveau te brengen."

  • Informatie
  • Aanmelden