Slipcursus motor & VMT aanbieding

Slipcursus motor & VMT aanbieding

» Ontvangst koffie/thee
» Dagdeel anti-slipcursus motor
» Dagdeel VMT
» Inclusief lunch
» Evaluatie
» Certificaatuitreiking

€ 179,50Slipcursus motor & VMT!
Complete dag in het teken van motor voertuigbeheersing!
We starten in de ochtend met ontvangst koffie & thee en korte theorie bespreking. Daarna volgen we een dagdeel training Verhoogde motorrijvaardigheidstraining (VMT) of Anti-slipcursus motor. Tussentijds verzorgen wij een heerlijke lunch. In de middag hebben we de vervolgtraining afsluitend met certificaat uitreiking van beide trainingen.

Tijdens de anti-slipcursus motor wordt er gereden op motoren van het opleidingscentrum. Deze motoren zijn aangepast om de oefeningen op een zo realistisch mogelijke manier te brengen. Voor de veiligheid zijn deze motoren uitgerust met zijwielen en een in-/uitschakelbaar abs remsysteem.

De VMT is een praktijktraining van een halve dag, die door onze speciaal opgeleide KNMV instructeurs verzorgd wordt. Dat betekent een pittige kwaliteitstraining, maar vooral een leuke en leerzame dag. Deze cursus wordt gevolgd op eigen motor.

Specialisme
Het Verkeersopleidingscentrum is gespecialiseerd in alle soorten anti-slipcursussen. Door middel van diverse ondergronden kunnen verschillende situaties nagebootst worden. Tijdens een slipcursus met de motor kunt u ervaren hoe het is om met een voertuig in de slip te raken maar ook hoe u dit kunt voorkomen en kunt herstellen.

Met het behalen van uw motorrijbewijs bent u er nog niet!
Wij vinden het belangrijk dat u tijdens de slipcursus motor een bepaald doel voor ogen heeft.
Door middel van onze expertise willen wij u;
►bewust maken van de risico's in het verkeer;
►verschillende rijvaardigheidstechnieken bijbrengen zodat u na een slipcursus weet hoe u moet handelen in bepaalde (gevaarlijke) verkeerssituaties;
►de technieken bijbrengen om uw voertuig onder alle omstandigheden onder controle te krijgen en te houden;
►na de slipcursus motor ontspannen en gecontroleerd de weg op sturen.

Voor wie is de training geschikt?
De training is geschikt voor iedereen met een motorrijbewijs. Er zijn speciale cursusdagen waarop iedereen kan inschrijven. Heeft u belang bij een specifieke training dan kunt u contact met ons opnemen.

Begeleiding
De anti-slipcursus wordt gegeven door een ervaren docent van het Verkeersopleidingscentrum. De docent zorgt ervoor dat elke cursist optimaal begeleid wordt. De verschillende onderdelen waaruit de slipcursus bestaat, worden op een zo efficiënt mogelijke manier behandeld. Op deze wijze krijgt iedereen ruimschoots de mogelijkheid om de stof eigen te maken.

Tijdens de slipcursussen wordt er gewerkt met een roulatiesysteem. Er nemen meerdere personen per voertuig deel aan de slipcursus op de motor.

"Op een actieve en plezierige manier leren wij u uw vaardigheden op een hoger niveau te brengen."

  • Informatie
  • Aanmelden