Verhoogde motorrijvaardigheid

Verhoogde motorrijvaardigheid

» Ontvangst koffie/thee 
» Evenwichtsoefeningen
» Bochtentechniek
» Remmen/noodstop
» Motorspeeltuin
» Obstakel rijden 

€ 99,50

Verhoogde motorrijvaardigheidstraining (VMT)

De VMT is een praktijktraining van een halve dag, die door onze speciaal opgeleide KNMV instructeurs verzorgd wordt. Dat betekent een pittige kwaliteitstraining, maar vooral een leuke en leerzame dag.

Voor een geslaagde en succes verzekerde dag

De VMT is speciaal door ons ontwikkeld voor de motorrijder die zijn motorvaardigheden verder wenst te ontwikkelen. Er wordt gestart bij het Opleidingscentrum met een klein gedeelte theorie en de dagindeling wordt besproken.
Voor het praktijkgedeelte zal gebruik gemaakt worden van het speciaal ingericht oefencentrum van het Verkeersopleidingscentrum.

Voertuig en kleding

De cursus wordt op het voertuig van de cursist gevolgd, wanneer u niet over een motor beschikt, kunt u tegen een gereduceerd tarief bij het opleidingscentrum een motor huren.
Gepaste kleding is een vereiste, wanneer u niet over eigen gepaste/veilige kleding beschikt, is het mogelijk om motorkleding van het opleidingscentrum te huren.

Voor wie is de training geschikt?

De training is geschikt voor iedereen met een motorrijbewijs. Er zijn speciale cursusdagen waarop iedereen kan inschrijven. Heeft u belang bij een specifieke training dan kunt u contact met ons opnemen. Vaak worden de trainingen gecombineerd met een anti-slipcursus motor, vraag naar de mogelijkheden en aanbiedingen.

Begeleiding

De rijvaardigheidstraining wordt gegeven door een ervaren docent van het Verkeersopleidingscentrum. De docent zorgt ervoor dat elke cursist optimaal begeleid wordt. De verschillende onderdelen waaruit de rijvaardigheidstraining bestaat, worden op een zo efficiënt mogelijke manier behandeld. Op deze wijze krijgt iedereen ruimschoots de mogelijkheid om de stof eigen te maken.

"Alle cursussen worden door KNMV-gediplomeerde motorrij-instructeurs verzorgd."

  • Informatie
  • Aanmelden