Reachtruck certificaat 1/2 dag + e-learning

Reachtruck certificaat 1/2 dag + e-learning

Wanneer u ruim ervaren bent in het bedienen van de reachtruck én u wilt zich hercertificeren voor het reachtruckcertificaat


 

€ 195,00

Doel van de training

Alleen wanneer u ruim ervaren bent in het bedienen van de reachtruck én u wilt zich hercertificeren voor het reachtruckcertificaat, adviseert Tilstra Opleidingen de basistraining van een halve dag. Deze training is niet mogelijk in combinatie met registratie code 95 voor beroepschauffeurs.

De opleiding

In de training, komen theorie- en praktijkoefeningen aan bod. U krijgt ruim de gelegenheid het geleerde te oefenen met behulp van de reachtruck. Bij voldoende resultaat ontvangt u een reachtruckcertificaat. Dit certificaat blijft 5 jaar geldig. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor herhalingstrainingen.

Duur

1/2 dag 

Theoriegedeelte

× Arbo-wetgeving
× Algemene veiligheidsprincipes voor het rijden met een reachtruck
× Specifieke wetgeving
× Specifieke aspecten van de reachtruck en stabiliteit
× Veilig rijden met de vorkheftruck
× Transportroutes en magazijnbegrippen

Praktijkgedeelte

× Voertuigbeheersing
× Stapelen en verplaatsen van lasten
× Veiligheid
× Inschatten van afstanden
× Rijklaar controle
× Stellingrijden
× Hellingrijden
× Verrichten van technische handelingen
× Omgaan met reachtruck en last

Open inschrijving

Tilstra Opleidingen organiseert ook regelmatig reachtrucktrainingen op basis van open inschrijving. Ideaal voor de ‘individuele’ deelnemer. In onze cursuskalender leest u de actuele data! cursuskalender.

Subsidie

Tilstra Opleidingen is erkend opleider door de meeste scholingsfondsen. Bent u aangesloten bij een scholingsfonds, dan kunt u wellicht een tegemoetkoming in de opleidingskosten van uw medewerkers krijgen.

Trainingslocatie

Wij verzorgen onze trainingen in een modern, goed geoutilleerde trainingscentrum. Als een van de weinige opleiders in de regio kunnen wij in deze ruime, volledig overdekte oefenruimte de meest voorkomende praktijksituaties nabootsen.

  • informatie
  • aanmelden