Heftruck cursus

Met de opleiding voor heftruck chauffeur laat u zien de kennis en deskundigheid te bezitten voor het veilig bedienen van een heftruck. In de basistraining heftruck cursus wordt u opgeleid voor het heftruckcertificaat.
Om een vorkheftruck te mogen besturen dient u volgens de Arbo-wet, te beschikken over ‘specifieke deskundigheid’.

Heftruck cursus

Uw theoretische kennis wordt getoetst middels een vragenlijst. Uw praktische vaardigheden door middel van ‘toetsing aan de praktijk’. Bij voldoende resultaat ontvangt u het heftruckcertificaat. Dit certificaat is 5 jaar geldig. Hierna dient u opnieuw deel te nemen aan een heftruck cursus.

Heftruck cursus

Wanneer u nog geen ervaring heeft in het bedienen van een heftruck, volgt u de tweedaagse heftruck cursus. Naast een uitgebreide theoretische behandeling heeft u ruim gelegenheid om de bediening van de heftruck onder de knie te krijgen.

Wanneer u enige ervaring heeft in het bedienen van de heftruck, of wanneer u zich wilt hercertificeren voor het heftruckcertificaat, volgt u de ééndaagse heftruck cursus.

Open inschrijving

Tilstra Opleidingen organiseert ook regelmatig heftruck cursussen op basis van open inschrijving in Friesland. Ideaal voor de ‘individuele’ deelnemer. In onze cursuskalender leest u de actuele data!

Subsidie

Tilstra Opleidingen is erkend opleider door de meeste scholingsfondsen. Bent u aangesloten bij een scholingsfonds, dan kunt u wellicht een tegemoetkoming in de opleidingskosten van uw medewerkers krijgen.

Heftruck certificaat 1/2 dag + e-learning
Heftruck certificaat 1/2 dag + e-learning

Wanneer u ruim ervaren bent in het bedienen van de Heftruck én u wilt zich hercertificeren voor het heftruckcertificaat


 

€ 195,00