Behaviour based safety (BBS) V06(1)

Behaviour based safety (BBS) V06(1)

Deze praktijktraining is speciaal bedoeld voor chauffeurs die met het vervoer van chemicalien te maken hebben. 
(7 uur nascholing CCV)  

Doel van de training:

Deze praktijktraining is speciaal bedoeld voor chauffeurs die met het vervoer van chemicalien te maken hebben. In de training 'Behaviour Based Safety' ligt de nadruk op het onderkennen van gevaren en risico'. Ook komt 'het nieuwe rijden' aan bod.

De opleiding:

Tijdens de training 'Behaviour Based Safety' oefent u om nog veiliger te kunnen manoeuvreren. Maar ook spiegelafstelling, kijkgedrag, veiligheidsvoorzieningen, voertuigcontrole en 'het nieuwe rijden' komen aan bod. De nadruk van de BBS training ligt op defensief en anticiperend rijgedrag waarmee ongevallen kunnen worden voorkomen en de verkeersveiligheid wordt vergroot.   

Trainingsgroepen:

Wij organiseren de training 'Behaviour Based Safety V06(1)' voor groepen vanuit uw bedrijfslocatie of vanuit het opleidingscentrum van Tilstra Opleidingen.

Open inschrijving:

De training 'Behaviour Based Safety V06(1)' organiseren wij periodiek als open inschijvingscursus. De mogelijkheid bestaat om gebruik te maken van een vrachtwagen van Tilstra Opleidingen. Actuele data leest u in de cursuskalender!

Algemeen:

- De cursus is inclusief lesmateriaal en aan- en afmeldkosten CCV
- Maximaal 16 deelnemers per training
- Uiteraard zijn bij een training vanuit ons opleidingscentrum koffie/thee, frisdrank en een uitgebreide lunch inbegrepen
- Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van Tilstra Opleidingen BV van toepassing

Werkt u als vrachtwagenchauffeur of gebruikt u uw rijbewijs C/CE voor commerciële doeleinden? Dan hebt u Code95 op uw rijbewijs nodig.
In deze afwisselende praktijktraining wordt ingegaan op rijtechnieken, waarnemen, observeren, concentreren, manoeuvreren en verkeersinzicht. Ook wordt kort ingegaan op de principes van het zuinig rijden.

Actuele cursusdagen code 95
Rijoptimalisatie (W02)
 

U kunt direct uw dagopleiding online plannen.
Staat uw gewenste dagopleiding er niet bij?
Neem dan contact met ons op en we plannen samen een datum naar wens!

Staat uw gewenste datum of locatie er niet bij?
Vul het formulier in en we plannen samen een datum naar wens!
Telefoonnummer 058 – 82 000 25 of per email naar


 

  • informatie
  • boek nu