Het nieuwe rijden met vrachtauto W01-1

Het nieuwe rijden met vrachtauto W01-1

In de praktijktraining 'Het Nieuwe Rijden met vrachtauto' leert u de principes van het zuinig rijden toe te passen.
(7 uur nascholing CCV)

€ 351,20

Doel van de training:

In de praktijktraining 'Het Nieuwe Rijden met vrachtauto' leert u de principes van het zuinig rijden toe te passen. 'Het nieuwe rijden' is voor u zeer aantrekkelijk. Naast besparingen tot wel 15% op de brandstofkosten heeft u ook minder slijtage aan materieel.

De Opleiding:

De training bestaat uit een 'nulmetingsrit' en een 'verbeterrit'. Tijdens de 'verbeterrit' wordt u door ons trainer gecoacht in de toepassing van 'het nieuwe rijden'. Onze trainer heeft zelf ook als chauffeur in het beroepsgoederenvervoer gereden. Na afloop van de training ontvangt u een rapportage van de door u behaalde resultaten.

Trainingsgroepen:

Wij organiseren de training 'Het Nieuwe Rijden met vrachtauto V01(1)' voor groepen vanuit uw bedrijfslocatie of vanuit het opleidingscentrum van Tilstra Opleidingen.

Open inschrijving:

De training 'Het Nieuwe Rijden met vrachtauto V01(1)' organiseren wij periodiek als open inschijvingscursus. De mogelijkheid bestaat om gebruik te maken van een vrachtwagen van Tilstra Opleidingen. Actuele data leest u in de cursuskalender!

Algemeen:

- De cursus is inclusief lesmateriaal en aan- en afmeldkosten CCV
- Maximaal 16 deelnemers per training
- Uiteraard zijn bij een training vanuit ons opleidingscentrum koffie/thee, frisdrank en een uitgebreide lunch   inbegrepen
- Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van Tilstra Opleidingen BV van   toepassing  

Werkt u als vrachtwagenchauffeur of gebruikt u uw rijbewijs C/CE voor commerciële doeleinden? Dan hebt u Code95 op uw rijbewijs nodig.
In deze afwisselende praktijktraining wordt ingegaan op rijtechnieken, waarnemen, observeren, concentreren, manoeuvreren en verkeersinzicht. Ook wordt kort ingegaan op de principes van het zuinig rijden.

Actuele cursusdagen code 95
Rijoptimalisatie (W02)
 

U kunt direct uw dagopleiding online plannen.
Staat uw gewenste dagopleiding er niet bij?
Neem dan contact met ons op en we plannen samen een datum naar wens!

Staat uw gewenste datum of locatie er niet bij?
Vul het formulier in en we plannen samen een datum naar wens!
Telefoonnummer 058 – 82 000 25 of per email naar


 

  • informatie
  • boek nu