BHV basistraining

BHV basistraining

BHV staat voor bedrijfshulpverlening. De Arbo-wet verplicht iedere werkgever tenminste één BHV’er in dienst te hebben.

€ 278,00

BHV basistraining

BHV staat voor bedrijfshulpverlening. De BHV’er is in staat levensreddend te handelen, een beginnende brand te blussen en een pand te ontruimen. Deze taken voert de BHV’er uit totdat de professionele hulpdiensten aanwezig zijn.

In de tweedaagse BHV basistraining wordt u opgeleidt tot BHV’er. Deze basistraining is speciaal voor de beginnende BHV’er en bestaat uit de modules:
- levensreddend handelen en reanimeren
- brandbestrijding,ontruiming en communicatie

Na afloop van deze opleiding bent u gecertificeerd bedrijfshulpverlener. Dit certificaat blijft 12 maanden geldig. Daarom is er ook elk jaar een ééndaagse herhalingstraining.

Trainingsgroepen

Bij voldoende deelname kunnen wij BHV trainingen voor groepen op uw bedrijfslocatie of op het opleidingscentrum van Tilstra Opleidingen organiseren. Trainingen op bedrijfslocatie hebben als voordeel dat wij de training beter op uw dagelijkse praktijk kunnen afstemmen. Denk hierbij aan een beginnende brand resulterend in een ontruiming van uw pand.

Open inschrijving

Wij organiseren de BHV basistraining periodiek als open inschrijvingscursus. De kosten bedragen € 278,00 per persoon (excl. BTW). Actuele data leest u in de cursuskalender.

Algemeen

Tilstra Opleidingen biedt u de mogelijkheid een meerjarige overeenkomst voor het trainen van uw BHV organisatie aan te gaan. U heeft de zekerheid van één vaste opleider die uw BHV-organisatie ontzorgt en, doordat wij uw BHV’ers kennen, kunnen wij die samen met u ieder jaar iets verbeteren. Nieuwe BHV’ers kunnen middels onze BHV basistraining ‘instromen’.

De BHV’ers worden beoordeeld op basis van een kort ‘theoretisch examen’ en toetsing van hun vaardigheden tijdens de training. Bij voldoende resultaat ontvangen de cursisten het certificaat BHV’er.

- De cursus is inclusief lesmaterialen
- wij volgen de methodiek van het NIBHV
- maximaal 15 deelnemers per training
- uiteraard zijn bij een training op ons opleidingscentrum koffie/thee, frisdrank en een uitgebreide lunch inbegrepen
- op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van Tilstra Opleidingen BV van toepassing

  • informatie
  • aanmelden