Electropallettruck & stapelaar

Electropallettruck & stapelaar

Deze praktijkcursus combineert de electropallettruck en de stapelaar veilig te gebruiken.

€ 178,00

Doel van de training

In de basiscursus electropallettruck en stapelaar leert u de basisvaardigheden voor het veilig gebruiken van beide machines. De basiscursus is bedoeld voor medewerkers die met zware apparatuur werken. U krijgt les in arbo-regels, veiligheidsvoorschriften, laden en lossen, belasten van de stapelaar en persoonlijke verantwoordelijkheden. De theoretische kennis wordt getoetst door het oefenen van praktijksituaties.

De opleiding

In de training, komen theorie- en praktijkoefeningen aan bod. U krijgt ruim de gelegenheid het geleerde te oefenen met behulp van de electropallettruck en stapelaar. Bij voldoende resultaat ontvangt u een certificaat. Dit certificaat blijft 5 jaar geldig. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor herhalingstrainingen.

Duur

2 dagdelen

Open inschrijving

Tilstra Opleidingen organiseert ook regelmatig cursussen voor de electropallettruck op basis van open inschrijving. Ideaal voor de ‘individuele’ deelnemer. In onze cursuskalender leest u de actuele data! cursuskalender.

Subsidie

Tilstra Opleidingen is erkend opleider door de meeste scholingsfondsen. Bent u aangesloten bij een scholingsfonds, dan kunt u wellicht een tegemoetkoming in de opleidingskosten van uw medewerkers krijgen.

Trainingslocatie

Wij verzorgen onze trainingen in een modern, goed geoutilleerde trainingscentrum. Als een van de weinige opleiders in de regio kunnen wij in deze ruime, volledig overdekte oefenruimte de meest voorkomende praktijksituaties nabootsen.

Code 95

Toeslag code 95 (CCV 7 uur) € 19,50

  • informatie
  • aanmelden