Code95 in één week

UW NASCHOLING VOOR DE CODE 95 BINNEN ÉÉN WEEK HALEN!


Bij het boeken van het actiepakket ‘code 95 in één week’ betaalt u niet € 1.195,00 maar slechts € 1050,00 ex. BTW.
En kunt u als werkgever mogelijk ook nog SOOB-subsidie aanvragen. Nergens haalt u zo snel én voordelig uw code 95!

(*) de praktijktraining ‘het nieuwe rijden met vrachtauto’ wordt in onderling overleg ingepland. Het is ook mogelijk de praktijktraining ‘het nieuwe rijden’ met uw eigen vrachtauto uit te voeren.

LET OP!
Het actiepakket ‘code 95 in één week’ is met SOOB-subsidie(¹) al mogelijk vanaf € 699,00 exclusief BTW per persoon!

De prijs van het actiepakket ‘code 95 in één week!’ is all-in. Bij Tilstra Opleidingen BV betaalt u géén
toeslagen:
- Inclusief het gebruik lesmaterialen en vrachtauto
- Inclusief de registratiekosten voor de code 95
- Inclusief een certificaatpas BHV’er (indien van toepassing)
- Inclusief een certificaatpas vorkheftruck (indien van toepassing)
- Uiteraard zijn koffie/thee en een uitgebreide lunch bij de trainingen inbegrepen!

U krijgt les van ervaren instructeurs op het opleidingscentrum van Tilstra Opleidingen te Leeuwarden.

Optie Vorkheftruck:
Bent u ervaren in het bedienen van een vorkheftruck, en wilt u het vorkheftruckcertificaat verlengen? Voor slecht € 135,00 extra (exclusief BTW) volgt u op woensdag 14 September 2016 de herhalingstraining vorkheftruck, in plaats van de training lading zekeren. De herhalingstraining sluit u af met het officiele CCV veiligheidsexamen vorkheftruck.

Aanmelden
Aanmelden kan telefonisch (058 – 82 000 25), per email of via het aanmeldformulier op deze website. Uiteraard kunt u ook langskomen op ons opleidingscentrum te Leeuwarden!

Werkloos
Bent u werkloos én ouder dan 50 jaar? Dan kunt u veelal gebruik maken van een Scholingsvoucher van het UWV om uw vakbekwaamheid (code 95) te behouden. Meer informatie over de Scholingsvoucher leest u op de website van het UWV.

Fiscaal voordeel
Betaalt u zelf de kosten voor de code 95? Dan kunt u de kosten van het actiepakket ‘code 95 in één week’ bij uw aangifte inkomstenbelasting opvoeren als aftrekpost ‘studiekosten huidig of toekomstig beroep’. Boven het drempelbedrag van € 250,00 ‘betaalt’ de fiscus mee aan uw opleidingskosten voor de code 95. U krijgt zo minimaal € 245,00 terug van de belastingdienst. Voor de verdere voorwaarden verwijzen wij u naar de website van de belastingdienst!

(¹) Als werknemer van een SOOB-subsidie afdragend bedrijf in de transportsector kunt u mogelijk aanspraak maken op SOOB-subsidie. U dient ons wel minimaal één week voor aanvang van de training kenbaar maken dat u hiervan gebruik wilt maken!

* Tarieven zijn per persoon en exclusief btw.


Werkloos
Bent u werkloos én ouder dan 50 jaar? Dan kunt u veelal gebruik maken van een Scholingsvoucher van het UWV om uw vakbekwaamheid (code 95) te behouden. Meer informatie over de Scholingsvoucher leest u op de website van het UWV.

* tarieven zijn exclusief btw.Voor vragen kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 058 – 82 000 25 of
per email naar opleidingen@tilstra.nl


Voorwaarden
Na aanmelding, dit kan telefonisch of per email, ontvangt u van ons een schriftelijke bevestiging en een factuur. Deze factuur dient voor aanvang van de eerste trainingsdag te zijn voldaan. Enige tijd voor aanvang ontvangt u van ons een uitnodiging. Het is mogelijk dat deel 2 van de training ‘Het Nieuwe Rijden met vrachtauto’ op een avonddeel, aansluitend aan de dagtraining, wordt uitgevoerd. Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van Tilstra Opleidingen BV, laatste versie, van toepassing.

Boek nu

  • Code95 in één week
  • Aanmelden