Basiscursus reachtruck 1 dag

Basiscursus reachtruck 1 dag

In de praktijk cursus reachtruck leert u de reachtruck veilig te gebruiken. (Gevorderd)

Nu met € 200,00 SOOB subsidie

€ 178,00

Doel van de training

In de basiscursus reachtruck leert u de basisvaardigheden voor het veilig gebruiken van een reachtruck. De basiscursus is bedoeld voor beginnende reachtruckchauffeurs en duurt een dag. U krijgt les in arbo-regels, veiligheidsvoorschriften, laden en lossen, belasten van de reachtruck en persoonlijke verantwoordelijkheden. De theoretische kennis wordt getoetst door het oefenen van praktijksituaties.

De opleiding

In de training, komen theorie- en praktijkoefeningen aan bod. U krijgt ruim de gelegenheid het geleerde te oefenen met behulp van de reachtruck. Bij voldoende resultaat ontvangt u een reachtruckcertificaat. Dit certificaat blijft 5 jaar geldig. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor herhalingstrainingen.

Duur

2 dagdelen

Open inschrijving

Tilstra Opleidingen organiseert ook regelmatig reachtrucktrainingen op basis van open inschrijving. Ideaal voor de ‘individuele’ deelnemer. In onze cursuskalender leest u de actuele data! cursuskalender.

Subsidie

Tilstra Opleidingen is erkend opleider door de meeste scholingsfondsen. Bent u aangesloten bij een scholingsfonds, dan kunt u wellicht een tegemoetkoming in de opleidingskosten van uw medewerkers krijgen.

Trainingslocatie

Wij verzorgen onze trainingen in een modern, goed geoutilleerde trainingscentrum. Als een van de weinige opleiders in de regio kunnen wij in deze ruime, volledig overdekte oefenruimte de meest voorkomende praktijksituaties nabootsen.

Code 95

Toeslag code 95 (CCV 7 uur) € 19,50

  • informatie
  • aanmelden