Veilig werken met de hoogwerker

Veilig werken met de hoogwerker

In de cursus voor de hoogwerker leert u de hoogwerker veilig te gebruiken.

€ 178,00

Doel van de training

In de cursus hoogwerker leert u de basisvaardigheden voor het veilig gebruiken van een hoogwerker. De basiscursus is bedoeld voor beginnende cursisten die met een hoogwerker moeten werken. U krijgt les in arbo-regels, veiligheidsvoorschriften, laden en lossen, belasten van de hoogwerker en persoonlijke verantwoordelijkheden. De theoretische kennis wordt getoetst door het oefenen van praktijksituaties.

De opleiding

In de training, komen theorie- en praktijkoefeningen aan bod. U krijgt ruim de gelegenheid het geleerde te oefenen met behulp van de hoogwerker. Bij voldoende resultaat ontvangt u een certificaat. U kunt ook bij ons terecht voor herhalingstrainingen.

Duur

2 dagdelen

Open inschrijving

Tilstra Opleidingen organiseert ook regelmatig hoogwerker cursussen op basis van open inschrijving. Ideaal voor de ‘individuele’ deelnemer. In onze cursuskalender leest u de actuele data! cursuskalender.

Subsidie

Tilstra Opleidingen is erkend opleider door de meeste scholingsfondsen. Bent u aangesloten bij een scholingsfonds, dan kunt u wellicht een tegemoetkoming in de opleidingskosten van uw medewerkers krijgen.

Trainingslocatie

Wij verzorgen onze trainingen in een modern, goed geoutilleerde trainingscentrum. Als een van de weinige opleiders in de regio kunnen wij in deze ruime, volledig overdekte oefenruimte de meest voorkomende praktijksituaties nabootsen.

  • informatie
  • aanmelden