Bovenloop/portaalkraan

Bovenloop/portaalkraan

In de cursus bovenloop/portaalkraan leert u de kraan veilig te gebruiken.

€ 152,00

Doel van de training

In de cursus voor de bovenloop/portaalkraan leert u de basisvaardigheden voor het veilig gebruiken van een bovenloop/portaalkraan. De cursus is bedoeld voor iedereen die werkt met een bovenloop/portaalkraan. U krijgt les in arbo-regels, veiligheidsvoorschriften, laden en lossen, belasten van de bovenloop/portaalkraan en persoonlijke verantwoordelijkheden. De theoretische kennis wordt getoetst door het oefenen van praktijksituaties.

De opleiding

In de training, komen theorie- en praktijkoefeningen aan bod. U krijgt ruim de gelegenheid het geleerde te oefenen met behulp van de bovenloop/portaalkraan. Bij voldoende resultaat ontvangt u een certificaat. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor herhalingstrainingen.

Duur

1 dagdeel

Open inschrijving

Tilstra Opleidingen organiseert ook regelmatig bovenloop/portaalkraan cursussen op basis van open inschrijving. Ideaal voor de ‘individuele’ deelnemer. In onze cursuskalender leest u de actuele data! cursuskalender.

Subsidie

Tilstra Opleidingen is erkend opleider door de meeste scholingsfondsen. Bent u aangesloten bij een scholingsfonds, dan kunt u wellicht een tegemoetkoming in de opleidingskosten van uw medewerkers krijgen.

Trainingslocatie

Wij verzorgen onze trainingen in een modern, goed geoutilleerde trainingscentrum. Als een van de weinige opleiders in de regio kunnen wij in deze ruime, volledig overdekte oefenruimte de meest voorkomende praktijksituaties nabootsen.

  • informatie
  • aanmelden